IStockphoto

Ето че юни вече е при нас! И с него се вижда краят на ретроградния Меркурий. След като ви представихме месечния хороскоп за всяка зодия, нека се фокусираме върху най-големите късметлии. Те ще са от първите, които ще излязат от бурните транзити, в които попаднаха мнозина.

 
Отрицателният ход на планетата приключва на 3 юни. И се надяваме, че с него ще забравим за всички недоразумения и проблеми по пътя към нашите цели. Също така, всички задачи, оставени на трупчета, ще започнат да се движат.

Хороскоп за юни – какво да очаквате?
 
Въпросната космическа енергия ще работи за представителите на знаците Телец, Рак и Близнаци. Те ще получат силна положителна енергия, която ще ги вдъхнови за нови начинания.
 
Меркурий става директен. Това означава, че хороскопът на въпросните зодии ще е изключително хубав. Те ще имат по-голяма свобода да споделят своите чувства, мисли и емоции с околните. Това важи с пълна сила за Близнаците, които понякога са потайни и казват едно, а вършат друго.
 
Планетата неслучайно ръководи Близнаците и Телците. Те ще имат късмет благодарение на още един забележителен транзит. Той се очаква на 11 юни. Тогава Венера – планетата на ценностите и Уран – на иновациите, ще се срещнат. Именно те ще ни насърчат да действаме и разбием досегашните модели, които трябва да спазваме.
 
Бунтът на някои ще се изразява в това как хората се държат с него или пък в начина, по който се облича. А от 21 юни, когато започва сезонът на Рака, свободолюбивостта ще бъде на преден план.
 
Хороскоп за юни – хората от кои зодии ще имат късмет?

Телец
 
Когато Меркурий вече не е ретрограден, Телците ще станат по-смели и ще повишат самочувствието си. Очаква се да си изяснят какво искат и да говорят по теми, които досега са избягвали.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase