Снимка: Lap.bg, архив

Общ преглед

Напрежението в ЦСКА след загубения финал за Купата срещу Левски продължава да расте.

Минути преди мача срещу Ботев Пловдив на "Българска армия", разгневена група фенове атакува футболистите на "червените" с банани и бутилки от минерална вода при пристигането им на стадиона.

Автобусът не мина по обичайния си маршрут - по алеята пред централната трибуна. Играчите бяха стоварени откъм сектор "Б".

Още по темата
Част от тях успяха да се шмугнат въпреки канонадата, останалите бяха спрени от полицията, за да не пострадат, съобщава БГНЕС.

Наложи се униформените да оформят кордон, но и той не спря запалянковците, които продължиха да мятат всевъзможни предмети. Накрая бе решено футболистите да влязат през входа за гостуващата агитка и оттам прибрани в съблекалнята.

Феновете продължиха да скандират „Вън от ЦСКА!“ по адрес на играчите. Обиди отнесе и собственикът Гриша Ганчев.

Както е известно, по-рано днес на терена на „Българска армия“ бе извършен вандалски акт, след като бе повредена една от вратите на стадиона.

Заради случилото се петима от чужденците в ЦСКА са отказали да вземат участие в шампионатния двубой срещу Ботев Пловдив, който трябва да започне в 18,00 часа.

Йоан Баи, Амос Юга, Маурисио Гарсес и Брадли Мазику, чийто договор с клуба изтича, въобще не са в групата за двубоя. Вратарят Густаво Бусато също не е пожелал да се появи на терена, но той все пак е записан сред резервите, които са само пет.

Прави впечатление, че Георги Йомов е титуляр само три дни, след като той и семейството му бе замесено в престрелка на бензиностанция.

Всичко за драмите в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар