Снимка: istock

 Продукти:

  • 2 големи узрели и твърди домата
  • ½ ч.ч. настърган пармезан
  • 2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
  • зехтин
  • сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
 
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase