IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 16 – 22 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен
 
Въображението и физическите ви сили ще са в обратно-пропорционална зависимост. Колкото едното се усилва, толкова другото ще намалява. От вас зависи да прецените обективно състоянието си и да определите темпото на работа. Опитайте се да „намалите оборотите“, да дефинирате целите и да структурирате дългосрочните планове. По този начин ще повишите енергийните си запаси и ще си осигурите благоприятни условия за напредък.

Телец
 
Предстоят впечатляващи събития, повечето от които ще засегнат пряко личния ви живот. Сравнително често ще попадате в ситуации, изискващи бързи и решителни действия и които в крайна сметка може да се окажат леко изтощителни. Времето за мислене ще е по-малко от времето за реакция. Ще осъзнаете промените, изразяващи се в леко разместване на ценностната система след като вече са се случили. Този факт може да ви подейства смущаващо. Приемете го като необходим рестарт, който ще създаде равновесие между физическото и психическото ви състояние.

Близнаци
 
В края на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще отбележи нов етап в живота ви. Ако отделите време за анализ на постигнатото, ще можете да направите правилните заключения и да набележите следващите важни стъпки, тръгвайки от нулата. Уроците от миналото ще ви помогнат да избегнете грешките в бъдеще. Поддържайте дистанция с околните, но се вслушвайте в разговорите им. Ще научите информация, която дълго време са се опитвали да скрият от вас.

Рак
 
Не обсъждайте интересите и намеренията си. Осъществявайте ги последователно и тихомълком. Ще ви е необходима информация, свързана предимно със събития от миналото, но ще намерите точно каквото ви трябва. Сведенията ще съдържат скрит смисъл, който благодарение на интуицията си и на подсъзнателно ниво само вие ще разберете. Вероятно ще се наложи да реализирате няколко пътувания, по време на които ще се запознаете с нови хора. Организирайте ги самостоятелно и без да ги огласявате.

Лъв
 
През първите няколко дни обстановката ще е напрегната. Към каквато и дейност да се насочите, непрекъснато ще се натъквате на затруднения, създадени от субективен фактор. Може да придобиете усещането, че целият свят се опитва да ви пречи. Близките не само няма да ви предложат помощ, но в известен смисъл ще ви разочароват с реакциите си. След сряда обстановката ще се успокои и ако анализирате случилото се, след което разпределите правилно ресурсите, ще успеете да довършите част от започнатото и да минимизирате загубите. Въздържайте се от скъпи покупки и непланирани разходи.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase