Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 чаша сурово кашу
  • 7 супени лъжици вода
  • 2 чаени лъжици пресен лимонов сок
  • 2 чаени лъжици оризов оцет
  • ½ чаена лъжица сол
Приготвяне:
 
Накиснете кашуто в малко вода в купа, колкото да го покрие. Оставете го да се кисне за през нощта. Отцедете кашуто и го изплакнете. Прехвърлете в блендер. Добавете още 4 супени лъжици вода, лимонов сок, оцета, солта. Блендирайте на висока скорост, докато се смели добре. Оберете стените на блендера със силиконова шпатула. Добавете останалата вода и блендирайте отново до гладка смес.
 
Прехвърлете в подходящ буркан и охладете в хладилник преди консумация.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase