IStockphoto
Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 25 април – 1 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Опитайте се да разпределите работата си оптимално. Не е подходящо да стартирате нови проекти, но ще е полезно, ако отделите време, за да ги обмислите подробно и да набележите фазите за изпълнение. От друга страна, няма да сгрешите, ако довършите започнатото или пък намерите начин да елиминирате от ежедневието си всичко, което не ви допада и в известен смисъл ви връща назад. Интуицията ще ви подскаже стъпките, чрез които да преминете в следващия етап от живота си. Не се учудвайте на странното стечение на обстоятелствата и на това, че на моменти ще присъствате на събития, в които няма никаква логика. Съвсем скоро „пъзелът ще се подреди“.

Телец
 
Водещите събития са две: частичното Слънчево затъмнение и Новолунието във вашия знак на 30.04. Появата им ще създаде енергийния фон, на който ще се развиват делата през следващите няколко месеца. Формулирайте плановете, желанията, надеждите и мечтите си, дайте им точни измерения. Ще осъзнаете ясно перспективите и възможностите си за близкото бъдеще. Не е подходящо да създавате нови контакти и да пътувате. Направете го, само ако няма как да отложите или избегнете подобна задача. Ще е много по-полезно, ако отделите време за стабилизиране на текущите си взаимоотношения и преодоляване на съществуващите конфликти.
 
Близнаци
 
Водещо събитие е навлизането на Меркурий във вашия знак. Бъдете готови за конструктивни промени в различни сфери от ежедневието си. Не е изключено да реализирате пътуване на далечна дестинация, за което от доста време мислите, но не сте имали възможност. Наблюдавайте внимателно събитията, съобразявайте се с тях и се възползвайте в подходящ момент. Благополучно ще стартирате някои свои замисли, но не очаквайте да напреднете бързо. Не се стремете към привличане на вниманието, а към подсигуряване на стабилни ресурси и подкрепа в дългосрочен план.
 
Рак
 
Вероятно ще се наложи да се справите с разни затруднения през тази седмица, защото частичното Слънчево затъмнение съвпада с Новолунието и вашата управителка Луната няма да е в силна позиция. Настроението ви ще е нестабилно, често ще се налага да променяте плановете си по обективни причини, фактът че реалността се разминава с предположенията ви ще предизвиква раздразнителност. Най-доброто, което бихте могли да направите за себе си е да намалите темпото, контактите и да не се опитвате да „си прескачате сянката“. Не споделяйте и не обсъждайте замислите си освен това, особено пък с хора, които не са доказали, че заслужават доверието ви. След затъмнението ще настъпят промени в социалния ви статус, които ще засегнат и задграничните ви дейности.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg
Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase