БГНЕС

Всеки, който е гледал епизод от минисериала „Пам и Томи“ в платформата Hulu, ще признае, че трансформацията на брюнетката Лили Джеймс в русата и сексапилна Памела Андерсън е забележителна. Актрисата е трябвало да преминава през седемчасов грим и поставяне на гръдни импланти, за да влезе в обувките на най-исканата жена от 90-те години.

Сериалът разказва за създаването на секс касета между Томи Лий и Памела Андерсън, която по-късно е открадната от техни бивши служители. Записът е пуснат в интернет и проваля живота на двамата съпрузи. Малко по-късно те се развеждат.

Жизненоважна част от подготовката на Джеймс за тази роля е било създаването на интензивен режим на тренировка, заедно с промени в начина на живот като премахване на алкохола и снабдяването с много възстановителен сън. Заслугата за трансформацията е на треньора Мат Беван, който работи с актрисата, за да ѝ помогне да постигне супер тонизираната и силна физика, с която Андерсън беше известна.

Със сериозна прецизност той ѝ изработва програма, която съдържа най-важните упражнения и хранителни навици за Джеймс. Самата актриса обаче пристига при Беван със собствени знания по фитнес, от които всички можем да се вдъхновим.

„Тренировките на Мат промениха живота ми. Чувствах се по-енергична, позитивна и способна да вляза в правилния начин на мислене, за да издържам през дългите снимачни дни и големия натиск. Честно казано, с нетърпение очаквах всяка тренировка, което беше огромна изненада за мен“, казва Джеймс пред Women's Health. Допълва, че всяка среща с Мат се е превърнала в бягство, полезно за ума и тялото ѝ.

Беван казва пред изданието, че Джеймс понякога е работила по 16 часа на ден, като тогава е прилагал по-леки тренировки, за да не натоварва повече тялото й. По този начин е сигурен, че актрисата няма да се откаже или да се контузи, но в същото време ще поддържа добра форма.

Очевидно е, че Беван е променил мисленето на Лили относно фитнеса. „Работила съм много усилено и за други роли, но за съжаление, веднага се връщах към лошите навици след края на снимките. Това беше по моя вина. Когато започнах да работя с Мат, се научих на последователност и отдаденост“, казва Джеймс.

И така, какво точно помогна на Лили Джеймс да постигне такива впечатляващи резултати?
Резултатите изискват време
Джеймс и Беван започват да тренират 16 седмици преди началото на снимките на „Пам и Томи“. Това са цели четири месеца, в продължение на пет дни (плюс един ден почивка и един ден кардио с ниска интензивност) всяка седмица. Дори по време на пандемията двамата не се отказват, а продължават да правят онлайн тренировки от вкъщи.

Какви правила е спазвала Лили, прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase