Вчера излезе новата песен с видеоклип "Виновен" на изпълнителката Маги Джанаварова.

Певицата заяви в предаването "България сутрин", че не е държала да присъства във видеото и затова се е появила за кратко.

"Изцяло лична история е и представяне на моите емоции и преживявания. Последната любов винаги е най-силна, най-искряща. Това е проектът, в който съм вложила страшно много емоция от сравнително дълъг период от живота ми", сподели тя.

Въпреки, че песента е създадена преди около половин година, тя едва сега се появява на бял свят. Участие в клипа взимат Диляна Попова, Александра Сърчаджиева, Евгения Джаферович, Магдалена Томова, Златка Димитрова и Десислава.

За Джанаварова участничките в клипа са силни и вдъхновяващи жени, които са преминали през толкова трудности и заяви, че никога не ги е виждала в светлината на жертви.

"Те са изключително голямо вдъхновение за мен. Евгения Джаферович всеки ден ме мотивира с ентусиазма и енергията, която влага във всичко, което прави. Това ме мотивира да съм по-добра версия на себе си", разказа певицата.

Запитана за участието на Десислава във видеото, Маги Джанаварова посочи пред Bulgaria ON AIR, че в музиката не чувства някого като конкуренция.

"За мен са мотивация, много лесно се събрахме. Пратих песента и те казаха: "Да, искаме да участваме". Имахме период от около 3 месеца подготовка за видеото. Заснехме го за един ден. Текстът е изцяло мой", каза още гостът в студиото.

Според нея човек трудно си признава, когато е виновен, особено хората с високо его. Егото в повечето случаи много ни пречи. Има хора, които никога не успяват да кажат думата "извинявай", отбеляза певицата.

Изпълнителката допълни, че е подготвила още едно парче, което ще бъде "лятно и секси" и ще е обвързано с "положителни емоции"

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase