Pixabay/QuinceCreative

Има няколко зодии, представителите на които са най-невнимателни по отношение на парите. Независимо дали става въпрос за безразборно харчене или за парадиране с големи покупки – общото при хората от тези знаци е, че те обичат разточителството и често изразходват финансовите си средства по-скоро глупаво, отколкото разумно. Освен това личностите от тези зодии имат склонност да използват парите си по екстравагантни начини.

А ето и кои са тези знаци, които са склонни да се отнасят най-небрежно с финансите си:
 
Овен
 
Овните са известни с това, че са импулсивни и тази черта се простира до начина, по който боравят с парите. Внезапните решения за покупка са една от често срещаните им грешки. Тенденцията да бъдат егоцентрични означава, че Овните са склонни да си купуват неща като лична награда, като същевременно се самоубеждават, че заради своята упорита работа „са си заслужили подаръка“.
 
Лъв
 
Лъвовете са сърдечни и щедри и тези черти им създават проблеми, когато става въпрос за пари. Те обичат да засипват близките си с подаръци, да разглезват любимите хора с пищни изненади, които надхвърлят бюджета им, само защото мислят със сърцето си, вместо с главата си. Въпреки че Лъвовете са добри в генерирането и изкарването на пари, те са също така умели и в лесното им и неразумно изхарчване.
 
Риби
 
Проблемът с Рибите е, че са лековерни и лесно се подвеждат по другите. Независимо дали става дума за коварен търговец или за някого с лоша репутация, те стават честа мишена на хора, които се опитват да ги измамят с пари. Те също така могат да бъдат непрактични по отношение на финансите си и по-напористите продавачи лесно могат да ги убедят да си купят нещо, от което всъщност нямат никаква нужда.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase