БГНЕС

Сандра Бълок се връща назад в кариерата си и си спомня за един свой филм, който няма никакъв смисъл и въобще не е трябвало да бъде правен.

 
По време на интервю заедно с колегата си Даниел Радклиф, двамата бяха попитани дали има проекти, които първоначално не са искали да правят, но са преосмислили решението си, след като са видели реакцията на феновете. Бълок веднага се сети за филм, който определя като голяма грешка в живота и кариерата си.
 
„Имам един, който все още ме кара да се чувствам много засрамена. Казва се „Скорост 2“. Много пъти съм говорила за това. Просто нямаше смисъл. Бавна лодка, която бавно върви към някакъв остров“, казва актрисата. Интервюиращият обаче заяви, че това е бил един от любимите му филми като тийнейджър, на което Бълок отговори, че най-вероятно той е бил единственият с подобно мнение.
 
Даниел Радклиф се включи и заяви, че „Скорост 2“ по-скоро е имал малък кръг от фенове, които отказват да признаят грешките в историята и твърдят, че филмът е хубав. Бълок се съгласи и се пошегува, че тази група е съставена от интервюиращия и още няколко 12-годишни момчета и момичета, които обичат да гледат как една бавна лодка се приближава към малък остров.
 
„Скорост 2“ излиза през 1997 година, а в него Сандра Бълок си партнира с Джейсън Патрик. Историята разказва за Ани и нейния приятел, които се опитват да спрат круизен кораб, на който си почиват, преди да се сблъска с петролен танкер. Това е продължението на „Скорост“ от 1994 година, където Бълок си партнира с Киану Рийвс. Актьорът обаче не се завръща за втората част. Според феновете, това е бил и основният фактор за провал на „Скорост 2“.
 
Още за ролите на Сандра Бълок вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase