Снимка: БГНЕС

"Светът трябва официално да признае, че Русия се е превърнала в терористична държава." Това заяви президентът на Украйна Владимир Зеленски във вечерното си видеообръщение.

Зеленски повтори призивите си за повече санкции срещу Русия, повече оръжия за Украйна и забранена за полети зона.

Украинският лидер каза също, че "истинската защита" за страната му е предпоставка за успех на всякакви преговори с Русия.

"Моите приоритети в преговорите са абсолютно ясни: край на войната, гаранции за сигурност, суверенитет, възстановяване на териториалната цялост, реални гаранции за страната ни, реална защита за страната ни", каза той.

Коментари Напиши коментар

187

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски, докато ти си правиш театрални постановки и си гледаш кефа с откраднатите от украинското население пари и разпродадена Украйна от такива предатели като теб, украинците стоят гладни, заложници, жив щит на нацистките укро-нацисти, воюват, умират за задника ти и за кашата, която вие забъркахте, върви си! И пуснете хората, не са длъжни да воюват,гладуват и умират за теб, та ти дори не си украинец по произход!

186

Анонимен

преди 6 месеца

Последно еврейн ли е или фашист нещо троловете се объркахте???

185

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски, та ти дори не си украинец по произход! Откъде на къде ще командваш украинския народ, след като самия ти не си украинец и не си избран , а си взел властта с фалшифицирани избори?