IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 14 – 20 март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Периодът ще е подходящ за уреждане на сделки, лични и делови срещи, изпълнение на сложни задачи и изобщо, за всичко което трябва да бъде обмислено прагматично и разумно. На моменти може да сте доста раздразнителни, но винаги около вас ще се оказва „правилният“ човек или хора, които да ви предпазят от импулсивни постъпки. Вслушвайте се в препоръките им и ще си спестите куп неприятности в личен и социален план.
 
Телец
 
Събитията ще са динамични. Ще създадете нови запознанства участвайки в екипна дейност. Не е изключено също да ви включат в група, наета за изпълнение на дългосрочен проект. На моменти напрежението ще се покачва, но ще успеете да реализирате замислите си. Контактите с хора на изкуството или творчески професии ще са наситени с положителни емоции. Възможна е някаква промяна на отношенията – романтична връзка да се превърне в чисто приятелска или обратно.
 
Близнаци
 
Обстоятелствата ще са благоприятни, за да структурирате дългосрочните си планове. Ще предизвикват у вас емоционална реакция, но в същото време ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който трябва да промените някои свои принципи и предпочитания. Най-добре ще разгърнете уменията си включвайки се в колективната работа. Активната ви социална позиция ще ви сближи с хора, с които имате еднакви гледни точки по повечето „горещи“ въпроси на деня. Присъствието ви в която и да е група ще въздейства на останалите участници мотивиращо, а вие с присъщото си красноречие ще съумеете да „успокоите духовете“.
 
Рак
 
Ще успеете да подредите както мислите и чувствата си, така и чисто практически обстановката, в която се намирате. Без усилие ще осъзнавате мотивацията на хората около себе си и насоката на развитие на социалните отношения. Интуицията ще ви подскаже как да се впишете в колектива или към какъв вид работа да се ориентирате, за да сте полезни и на себе си, и на околните. През втората половина на седмицата ще се случат бързи, но полезни промени, засягащи динамичния ви стереотип. Вероятно ще се наложи да съдействате на роднините си с идеи или материална помощ.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase