БГНЕС

Звездата Бритни Спиърс отново реши да подчертае стегнатото си тяло, за което работи усилено. Този път тя избра да покаже всеки сантиметър от него като позира чисто гола на плажа по време на почивката с половинката си Сам Асгари.

40-годишната певица позира само по верижка за врата, но все пак имаше благоразумието да скрие интимните си части с емотиконки, преди да пусне кадрите в профила си в Instagram.

Блондинката кръсти серията снимки „Проект роза“ като в текста под тях постави и иконка на роза. Малко по-късно Бритни добави и видео, в което се разхожда топлес.

Влюбените изглежда искат да нагорещят страстите и да разпалят фантазиите на феновете си. Миналата седмица Сам също качи секси видео, на което целува страстно изгората си в басейн, докато тя се радва на мускулестата му физика. „Любов на острова с лъвицата Бритни Спиърс“, написа той.

Спиърс сподели преди дни, че планира да заведе любимия си на почивка по случай 28-годишния му рожден ден, който е на 4 март.

Спиърс и Асгари са заедно от 2016 г., като се запознаха по време на снимките на видеото ѝ „Slumber Party“, където той играе обекта на желанията ѝ.

Вижте снимките на голата Бритни в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase