Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.


Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 14 – 20 февруари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Почти единствено условие за реализация на всичките ви желания е да разпределяте силите си равномерно. Преживяванията ще са вдъхновяващи. Активните ви действия ще получат висока оценка и е много вероятно да напреднете в професионалната структура или пък, ако сте на лидерска позиция, да уголемите колектива, който ръководите.
 
Телец
 
Не завиждайте на чуждите успехи, не си поставяйте твърде амбициозни планове и не се сравнявайте с околните. Напротив, подхождайки към целите си с търпение и вдъхновение, ще ги постигнете без особени усилия. Ако ви е нужна помощ ще е достатъчно само да го кажете. Околните с радост ще ви съдействат. Излъчването ви е магнетично.
 
Близнаци
 
Изненадващи новини може да ви накарат изцяло да смените прилаганата до момента стратегия и дори някои свои възгледи. Ще се справите с поредица спорни въпроси, част от които с пряко отражение върху финансовото ви състояние. Фактът, че сте намерили приложими компромисни решения ще ви окуражи и ще ви помогне да постигнете хармония както с околните, така и със себе си. Ако се наложи да уреждате каквито и да било документи, няма да имате затруднения.
 
Рак
 
Настроението ви ще е твърде нестабилно. Бурните емоции и желанието ви да постигнете всичко с един замах ще навреди на отношенията от всякакъв характер. От друга страна, творческият ви потенциал е силен и бихте могли без усилия да проявите способностите си в рамките на социума. Ще си осигурите максимално подходящи условия за изява, ако поддържате дружелюбна атмосфера около себе си.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase