IStockphoto
Само след ден е Свети Валентин и независимо как сте решили да отпразнувате празника, със сигурност обмисляте визията си от А до Я. Мъжете лесно се подготвят за празника – слагат риза, правят си бърза прическа и са готови. Жените обаче имат доста повече неща, за които да мислят.
 
Дамите трябва да изберат правилния тоалет, да решат дали да отидат на фризьор, или да разчитат на собствените си умения, и, разбира се, да не забравяме за маникюра. Ноктите са една от най-важните части във визията, като трябва да бъдат съобразени с повода и желанието на клиента. За Свети Валентин сме свикнали да виждаме сърца, червени френски маникюри или изцяло червена нокътна плочка.
 
През 2022 година обаче е време да помислим за нещо различно. Да, сърцата отново ще ги има, но да не бъдат поставени само в средата на нокътя или залепени стикери. Хубаво е да изберем нещо, с което ще се открояваме от тълпата и с което наистина ще привлечем вниманието.
 
Все още имате време да се отправите веднага към своя маникюрист и да направите някоя от следните тенденции.
 
Идеи за маникюр за Свети Валентин
 
Червени дами
 
Покажете своята артистична страна с тази илюстративна идея. Вземете тънка четка за нокти и нарисувайте очертания на лица върху матовия червен лак. Ако смятате, че лицето е твърде трудна задача за вас, може да направите устни, рози или каквото сърцето ви желае. Най-хубавото от всичко е, че тази идея не трябва да бъде перфектно направена, така че няма нужда да се притеснявате от грешки.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Violetta (@yeswhatnails)

Още идеи за вашия маникиюр за Свети Валентин ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase