Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 7 – 13 февруари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Сравнително спокоен период. Спазвайте правилата и изпълнявайте обещанията си. Работоспособността ви ще е устойчива, а напредъкът ще зависи от желанието и готовността ви да се лишите от някои удобства в един или друг момент, но за кратко. Приходите ви пък ще са пряко свързани с прилагането на творчески решения. Ако в обкръжението ви има хора, с които сте в конфликт, ще разполагате с варианти да го изгладите.

Телец
 
Ще сте доста по-чувствителни и впечатлителни и ще забелязвате детайли, които при други условия сте подминавали с безразличие. Във ваш интерес е да действате активно като едновременно с това следите за правилното разпределение на ресурсите си. Направите ли го, ще успеете да реализирате замислите си без проблем. Ако ви е нужна помощ в някакъв момент, ще я получите без да полагате никакви усилия. Допълнителните приходи най-вероятно ще дойдат от хобито или друго неформално занимание, така че не пропускайте възможността да демонстрирате творческите си умения.
 
Близнаци
 
Въздействието ви ще е осезателно и ще сте по-убедителни, отколкото сами си представяте. Без никакви опасения можете да се включвате в различни публични мероприятия, професионални дискусии с широк кръг участници. Изказванията ви ще се отразят видимо при формирането на общото мнение. Оптималната лична организация ще ви позволи да реализирате най-силните си страни. Грешките ви, доколкото ги има, ще са свързани с радикални, но зле обмислени решения. Вероятно ще се наложи да отделите време за въпроси, свързани с общо имущество, разпределение на наследство, дивиденти, заплащане на данъци, такси или издръжка. Не ги отлагайте.
 
Рак
 
Още в началото на периода е вероятно да получите важни съобщения, отнасящи се до ваши близки роднини или приятели. Ще се отразят стимулиращо на интуицията ви и аналитичните способности. Както мисълта, така и речта ви ще са по-бързи и по-ясни, ще сте в състояние да „разчепкате“ фактите в дълбочина и самостоятелно да стигнете до смисъла на тайни, улесняващи решенията ви. Обстоятелствата ще са благоприятни за обновяване и усъвършенстване на средствата и методите ви на работа. Не се лишавайте от почивка и спортни занимания.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase