IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлага седмичен хороскоп за периода 3 – 9 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Всички благоприятни събития в професионалното ви развитие, на работното място или в собствения бизнес ще са свързани с нечия поява или влияние. Може да е нова личност, с която ви сблъскват обстоятелствата, а може да е и човек от далечното минало. И в двата случая ще ви е приятно. Ще ви подейства стимулиращо, мотивиращо и вдъхновяващо. Следвайки творческия си порив, ще стабилизирате позициите си. Довършете всичко изостанало от предишната година. Проверете внимателно финансовите си документи, може да се натъкнете на грешка.
 
Телец
 
Ще е трудно да съставите ясна програма за целия период. Събитията ще са променливи, настроението ви – също. Не бързайте и не приемайте желанията си за действителност. Не е желателно да се занимавате с крупни финансови операции. Въобще, по отношение на материалното си състояние, бъдете изключително предпазливи. Мислете как да предотвратите загубите, а не как да повишите печалбите си. Не давайте лични заеми, ако трябва да го направите, посягайки на запасите си.
 
Близнаци
 
Първите дни на седмицата са подходящи за дейности, изискващи въображение. Скучните, монотонни и изпълнени с много неизвестности занимания оставете за втората половина на периода. Тогава може да усетите и лека умора или отегчение, но пък няма да се налага да проявявате прекалена активност. Енергетиката ви ще е стабилна, а ако имате намерение да стартирате нов проект, не пестете времето за обмисляне на процеса и за систематизиране на детайлите. Избягвайте излишните разходи. Заделете за резерв допълнителните средства, с които да разполагате и не отлагайте важните срещи.
 
Рак
 
Паметта ви ще е силна, а мисълта – ясна. Ако усвояването на някаква информация ви е затруднило, то през тази седмица можете да се върнете към нея. Със сигурност ще схванете за какво става дума. Насочете усилията си към дейностите, свързани с фиксирани крайни срокове. Не ги пропускайте, дори ако забавянето няма да е свързано с финансови или други санкции. Ако не се налага да пътувате на далечни разстояния, не го правете. Не си губете времето с нови проекти, за които нямате достатъчно подготовка. Всяка погрешна стъпка, колкото и безобидна да ви изглежда, може след време да се окаже потенциален източник на загуби. Не приемайте с прекален оптимизъм предложение за нова или по-високоплатена длъжност. Може да се окаже уловка.
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase