Getty
Дженифър Лопес и Бен Афлек започнаха да излизат заедно през 2000-ата. След това се разделиха. Близо 20 години по-късно, певицата и актьорът подновиха отношенията си, за радост на едни и изненада на други. Може да се каже, че те ще бъдат определени за звездна двойка номер едно на 2021-а, като някои ги нарекоха Бенифър 2.0.
 
Малко след Ана де Армас, Бен попадна в обятията на Джей Ло, която пък се раздели с Алекс Родригес, с който искаше да мине под венчило. И като тръгна от рождения ден на певицата през юли та досега, двамата са неразделни и често парадират с това, че са влюбени, целувайки се и държейки се за ръце пред камерите.
 
Макар феновете на латино дивата да се радват за това, че тя не е сама и дори прави планове да живее заедно с изгората си, а защо не и да мине под венчило, други се усъмниха в прекалено розовите ѝ отношения с Афлек. Преди да го вкара отново в леглото, на него като че ли не му вървеше много в любовта. Първо се разведе със съпругата си Дженифър Гарнър заради проблемите с алкохола, а връзките му след нея сякаш просто бяха на интимна основа, а не толкова емоционална.
 
Докосвайки гърба на Дженифър, холивудската звезда засвидетелства своите обич и желание към нея. Той определено се гордее, че отново са заедно. Но какви са нейните намерения? Вижте повече...

1. Прекалена близост
 
Дори и когато все още се криеха, но бяха уловени от папараци на яхта, певицата и актьорът се докосваха така, както когато бяха млади и влюбени преди години. А сега, навсякъде, където се появят, те са прекалено близо един до друг. Те се гушкат, целуват се и не пускат ръцете си дълго време.
 
„Когато се държим за ръце по този начин, ние се опитваме да увеличим максимално контакта кожа до кожа, който имаме с другия човек, за да можем да бъдем възможно най-близо един до друг“, казва Доналдсън. 
 
Още за отношенията на Джей Ло и Бен Афлек ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase