IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 22 – 28 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Твърде често ще се сблъсквате с враждебност от страна на околните, което малко или много ще се отрази на самочувствието ви. Отстоявайте позициите си, но без да навлизате в чужда територия. Прекалената упоритост ще отблъсне хората от обичайното ви обкръжение и най-вече тези, с които се познавате от скоро. Силите ви ще са достатъчно, ще ви стигнат за всичко, постарайте се да ги използвате рационално. Не се лишавайте от спорт и физически натоварвания. В края на седмицата предстоят приятни изненади от личен характер.
 
Телец
 
Ще успеете да реализирате професионалните си цели и крайният резултат от работата ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Служебните пътувания ще са успешни и в повечето случаи безпроблемни. Най-вероятно ще създадете нови делови връзки. От хора, с които вече сте близки, ще получите интересни предложения за съвместна работа. Преди да отговорите, преценете дали общият бизнес няма да навреди на личните отношения. Отстоявайте гледната си точка, но без да проявявате прословутия си инат, особено когато разговорите не са по принципни въпроси.
 
Близнаци
 
Началото на седмицата ще е спокойно, може да ви се стори даже скучно, но събитията постепенно ще „набират скорост“. Важните реформи ще засегнат професионалния ви статус. Не е изключено да ви предложат нова, допълнителна работа или да смените позицията с по-интересна, по-перспективна и по-високоплатена. Вроденият ви артистизъм и умение да общувате и да предразполагате към себе си ще разшири сферата ви на влияние. Спазвайте уговорките и изпълнявайте обещанията си, ако не искате да предизвикате грандиозни разправии с близките си.
 
Рак
 
Ще има с какво да се похвалите. С проявеното старание, отговорно отношение към работата и умение да взимате компетентни решения ще впечатлите и шефовете, и партньорите си. Не обръщайте внимание на недоброжелателните подмятания на някои колеги. Те просто не могат да преглътнат факта, че сте по-добри от тях. Личните и романтични емоции ще са удовлетворителни. Не се ограничавайте по отношение на контакти и развлечения. Предстоят интересни и перспективни запознанства при това точно на местата, 
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase