Цветелина Лозанова преживя загуба на Арената във „Фермата“ и си тръгна от риалити шоуто със сълзи на очи. Бившата стюардеса и настоящ афилиейт мениджър не успя да спечели нито една битка и отпадна в елиминационния дуел с 0 на 18 от трансформационния лидер Ваня Павлова.

„Това е най-категоричната победа от началото на предаването!“, обяви водещият Андрей след края на сблъсъка. Освен че се доказа като един от най-силните характери в стопанството, Ваня отчете втори триумф на Арената - първата й победа беше срещу фризьорката Анастасия Христова.

Макар че загуби, Цветелина запази високия си дух. „Съжалявам, че приказката за мен свършва, но съм щастлива, че успях да се докосна до невероятната кауза, която имаме в този сезон“, каза участничката, която работи усърдно за възстановяването на стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума рамо до рамо с останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева.

През тази седмица всички във „Фермата“ бяха трогнати и от един благороден жест. Участник от този сезон на предаването дари 50 000 лева за възстановяването на стенописите в черквата на манастира „Свети Архангел Михаил“, като пожела да остане анонимен. „С тази сума би могло да се направи много за иконостаса и за стенописите, които са в тежко състояние - те са силно замърсени, а боите им се разпрашават“, обясни реставраторката Аглика Икономова, след като се запозна със състоянието на храма, построен през 1863 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase