IStockphoto

Можете ли да бъдете 100% сигурни, че любимият ви мъж вече не се интересува от връзката ви? Отговорът е „да“. Мъжът ще ви даде определени „жокери“, с които ще можете да разберете дали той наистина вече не е влюбен във вас. 12-те зодиакални знака също си имат своите специфики в това отношение. Мъжете от всяка една зодия дават сигнали, че вече не са влюбени в жената до себе си, но от различен характер.

Ето как да разберете партньорът ви спрял ли е да ви обича според неговата зодия:
 
Овен
 
Можете да разберете, че Овенът е спрял да ви обича, когато спре да си прави планове с вас. Независимо дали става въпрос за планове за предстоящия уикенд или за по-далечно бъдеще, ако той не ви кани със себе си, това е лош знак. Овенът обожава да мисли за половинката си и като цяло иска да прекарва всичките си важни моменти с човека, когото обича. В момента, в който той спре да ви казва какво прави и да ви споделя плановете си, трябва да сте сигурни, че вече не ви обича.
 
Телец
 
Може да сте сигурни, че вашият любим мъж от зодия Телец вече не ви обича, ако е престанал да ви вярва. За Телеца е жизненоважно да има доверие на своя партньор и да може да разчита на него. Ако имате усещането, че вашият Телец пази тайни от вас, ако не ви споделя, ако се изолира от вас, то най-вероятно неговата любов към вас е изчезнала.
 
Близнаци
 
Ако мъжът Близнаци ви е разлюбил, той просто ще спре да ви обръща внимание. Близнаците показват любовта си най-вече като обграждат обекта на желанията си с грижи и внимание. Ако вашият партньор от този знак изглежда разсеян и дистанциран, ако не ви изслушва и не ви отделя от времето си, значи мислите му са някъде другаде.
 
Рак
 
Можете да сте сигурни, че мъжът Рак вече не ви обича, когато започне да ви изолира от семейството и приятелите си. Хората от най-близкия кръг на Рака са всичко за него. Ако този мъж не ви запознава с членовете на семейството си и ако ви държи далеч от другарите си, то най-вероятно той не възлага големи надежди за задълбочаването на вашата връзка и/или не вижда бъдеще в нея.
 
Още от любовния хороскоп ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase