Снимка: iStock

Няма значение, дали сте във връзка, или просто сте приятели с даден мъж, но ако държите не него, има някои неща, които определено не трябва да правите. Те, естествено, са базирани на неговия зодиакален знак. Всеки мъж си има своите особености, според зодията, с които е по-добре да се запознаете и да се съобразите.

А ето и какво НЕ трябва да правите никога спрямо вашия любим мъж, от всеки един зодиакален знак, ако искате да запазите добрите си отношения:
 

Овен
 

Ако любимият ви мъж или най-добрият ви приятел от силния пол е зодия Овен, то тогава никога не влизайте в ожесточени спорове с него! Овенът показва най-лошата страна от своя нрав, именно когато влиза в по-сериозни конфликти. Той става доста агресивен, импулсивен и наистина страховито непредвидим. С мъжа от тази зодия трябва да действате по-дипломатично, ако искате да решите недоразумение помежду си.
 

Телец
 

Ако държите на даден мъж от зодия Телец, то никога не крадете негови лични вещи и най-вече - не изяждайте храната му! Телецът е егоист с развито собственическо чувство. Той с удоволствие би споделил ястието си с вас, особено ако вие сте го сготвили, но трябва да го направи доброволно. Ако вземете негова вещ назаем или изядете храната му, без да го попитате, или да го предупредите, той ще ви се обиди много, а е възможно и да изгуби всяко уважение към вас.
 

Близнаци
 

Ако имате близки отношения с мъж от зодия Близнаци, то никога не му казвайте да млъкне, ако не искате да го вбесите! За хората от този знак вербалната комуникация е ключовото значение. Ако заявите на мъжа Близнаци, че не искате да го слушате повече или че ви е омръзнало да обсъждате с него дадена тема, или че ви е досаден и т.н., то е все едно да му отрежете ръката. 
 

Рак
 

Никога не критикувайте мъжа от зодия Рак, ако не искате да го гледате мрачен и потиснат. Хората от този знак (и мъже, и жени) са малко несигурни в себе си по природа и затова всяка критика, дори и градивната, направена добронамерено, за тях е като удар в корема. Всъщност дори ще ги заболи по-малко, ако действително ги ударите, но не и ако направите негативен коментар за личността, визията, поведението или представянето им.

Ако искате да прочетете за другите зодии, влезте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase