Общ преглед
Август е към своя край, но морските приключения през септември са не по-малко очарователни. Настъпва времето, когато имаме избор - дали да се потопим в пълнолудието и партитата или да заложим на истинската почивка.

Защо на море през септември?

На първо място са цените. Офертите са далеч по-примамливи и приемливи за всеки един турист, а изживяването е далеч по-приятно. Времето е повече от подходящо, температурите на въздуха и водата са сходни, а на плажа няма шанс да "изгорите", ако случайно сте пропуснали момента за слънцезащитния крем.

Все повече се налага почивка тип "дълъг уикенд", но почивните дни през септември изкушават и за по-дълго морско приключение.   

Малко преди същинската есен е един от най-красивите периоди на родното черноморие, хората са далеч по-малко и наистина може да се насладиш на всеки залез, всеки изгрев. Можеш да станеш част от все още нестихващите купони, но можеш и да се отдадеш на пълен релакс.

Това съчетание може да се намери на много малко места по родното Черноморие, а точната дестинация е "Къмпинг Градина".

Защо "Къмпинг Градина"?

Най-популярният къмпинг в България от години разбива митовете за къмпингуването, с които сме свикнали. Да си сред природата не означава лишения, дори напротив - можеш да предпочетеш свободата на собствената си каравана или петзвездните удобства на бунгалата.

Плажът на Градина е един от най-хубавите в България, а на първа линия са разположени и най-луксозните VIP бунгала на къмпинга. В тях могат да се настанят между 4 и 6 човека, а приказната гледка от терасата може да плени дори и най-предубедените на тема "къмпинг". В бунгалата пък не липсва нищо и дават възможност за избор и при храната - дали да си приготвите нещо вкусно сами или да предпочетете някой от близките ресторанти.

Плажът и хващането на септемврийският тен са истинско удоволствие. Няма го жаркото слънце и най-важното - пясъкът е твой. Няма ги хилядите туристи, което позволява да отидем на плаж дори с книга. Спокойствието е гарантирано по 4-километровата ивица.

"Къмпинг Градина" също предлага по-атрактивни оферти през септември, като в бунгало за четирима нощувката излиза малко под 38 лв. Срещу тях си гарантирате удобство, романтика и не на последно място - не се губи допирът до природата.

Истинската красота на къмпинга обаче се крие в хората - срещаш непознати, с които сякаш се познавате от години, попадаш в компании, с които сте на една честота. Което гарантира най-ценното - спомени!

Морски туризъм

"Къмпинг Градина" е подходяща изходна точка и за морски туризъм, който през септемри е най-подходящ заради приятните температури.

Ако изберете период в първите дни на следващия месец, задължително посетете Аполония - празникът на изкуствата в близкия Созопол.

В близост до къмпинга има редица забележителности - Старият град на Созопол, резерватът Ропотамо, Замъкът в Равадиново, ранновизантийката крепост Акра на полуостров Св.Никола, тракийското светилище Беглик Таш, в посока Бургас не е за изпускане рибарското селище Ченгене скеле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase