Снимка: Нова тв

Едно от популярните лица в българския телевизионен ефир – Лора Крумова, се връща на екран. От есента тя ще води свое авторско предаване в Нова телевизия. То ще се излъчва в неделния следобед. Така популярната журналистка с над 20-годишен опит ще влезе в пряк сблъсък за рейтинг със Светослав Иванов от bTV.

Информацията беше оповестена официално от Нова тв точно на рождения ден на телевизионната водеща.

„Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането й в семейството на NOVA е ясен знак за журналистическия стандарт, който налагаме“ – коментира Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което предстои“ каза Лора Крумова.

Още по темата
Блондинката започна кариерата си именно в Нова телевизия, където първо е политически репортер, а после става водеща на сутрешния блок „Здравей, България“ заедно с легендите в телевизионната журналистика Георги Коритаров и Милен Цветков.

Всъщност Лора Крумова е водила и друго предаване в часовия сегмент, в който ще се излъчва новия й телевизионен проект заедно с Галя Щърбева. Тя е била и лице на предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV, както и заместник-главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase