Периодът на отпуските настъпи и IHG Hotels & Resorts зарадва своите гости с неустоима лятна оферта, предоставяща 20% отстъпка от цените за настаняване в повече от 650 хотела в цяла Европа. До 2 август 2021 ще можете да се възползвате от 20% отстъпка от цените за настаняване в повече от 650 хотела в Европа, представители на всички брандове на веригата: Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, Crowne Plaza Hotels & Resorts, voco Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express and Staybridge Suites.

Представителят на луксозния бранд InterContinental Hotels & Resorts в България, InterContinental Sofia, е разположен в сърцето на града и е в непосредствена близост до много от културните и исторически паметници в столицата. Централната локация на хотела предоставя и лесен достъп до най-популярните туристически дестинации в страната – Копривщица, Пловдив, Банско, и е само на 4 часа път с кола до Българското Черноморие. Почивката Ви ще бъде допълнена от безупречно InterContinental® обслужване, предоставено от любезния екип на хотела, както и от неустоимите летни предложения във Floret Restaurant and Bar.  

Условия на IHG Summer Sale:

Оферта: 20% отстъпка от цената за настаняване; членовете на IHG Rewards получават допълнителна отстъпка и спестяват повече, когато резервират през ihg.com.
Период: Резервация до 2 август 2021 и престой до 30 януари 2022
 
Резервации:

InterContinental Sofia: www.intercontinental.com/sofia   
Хотели на IHG в Европа: ihg.com/summer-eu

Допълнителни условия: Офертата е валидна при резервация поне 3 дни преди настаняването и депозит в рамките на цената за 1 нощувка. Безплатна анулация до 7 дни преди настаняването. Пълните условия на офертата можете да намерите тук.

За InterContinental Sofia:

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата,
InterContinental Sofia предлага неповторимо петзвездно изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019 и 2020. За повече информация и актуални оферти, посетете нашия уебсайт и ни последвайте във Facebook, Instagram, LinkedIn,YouTube и Twitter.

За IHG Hotels & Resorts

IHG Hotels & Resorts е водеща международна хотелска верига, която предоставя истинско гостоприемство за всеки гост. С повече от 16 бранда иIHG Rewards, една от най-развитите програми за лоялност в хотелската индустрия, IHG разполага с близо 6,000 хотела в над 100 страни, и още 1,800 в процес на изграждане.