IStockphoto

Понякога връзката, която затрудняваме най-много в живота си, е всъщност връзката със самите нас. Що се отнася до самосаботажа, нито един човек не притежава вълшебен щит срещу него.

Ето как най-вероятно работите срещу себе си според вашия зодиакален знак:
 
Овен: Излишно безразсъдни сте понякога
 
Като първи знак в зодиака, вие обичате да сте номер едно. И докато вашата склонност да се втурвате с главата напред в предизвикателствата е наистина възхитителна, то опасността идва, когато откриете, че не знаете къде всъщност сте тръгнали. Вие сте склонни да скачате в мътни води, да предприемате непремерени рискове и т.н. и накрая се оказвате в ситуации, за които сте напълно неподготвени. Опитайте се да обмисляте по-дълго действията си, преди да ги предприемете.
 
Телец: Обичате да тъпчете на едно място
 
Вие сте много упорити и последователни. Като истински земен знак, вие гледате да стоите здраво стъпили на земята. За това рядко излизате от зоната си на комфорт, което може да е психологически удобно, но в крайна сметка не ви води там, където всъщност искате да отидете. Обичате да се движите по познатите маршрути, но понякога животът предлага изненадващи пътища и вие трябва да се опитате да ги забелязвате и да дръзвате да тръгнете по тях.
 
Близнаци: Не се вслушвате в шестото си чувство
 
Това, че виждат двете страни на монетата във всяка ситуация е подарък за Близнаците и често е най-голямото им оръжие. Но в доста случаи това оръжие се обръща срещу тях самите. На моменти те са глухи за собствената си интуиция, а иначе всяка друга перспектива им е кристално ясна. По този начин те се самосаботират. Например, решили сте да следвате специалност „Бизнес администрация“ вместо да заложите на своята страст към философията, защото аргументите на родителите ви са били в полза на прагматизма. Близнаците трябва да следват повече своите сърце и инстинкти и да не позволяват чуждите влияния да управляват живота им.
 
Рак: Негативните емоции ежедневно съсипват настроението ви
 
Вие, Раци, сте много емоционални, но понякога това може да ви доведе до голяма зависимост. Вашите върхове и падения в емоционален план са толкова чести и ярки, като скоростно влакче в лунапарк. Сърфирането нагоре-надолу с чувствата може да е вълнуващо, но не и устойчиво. За това трябва да спрете да приемате вътрешно всеки един критичен коментар, да се ядосвате на всяка една забележка, да реагирате емоционално на всяка една груба дума. Не оставяйте подобни неща да съсипват деня ви. Не всички хора ще ви се радват и ще ви обичат, но това не трявбва да разклаща земята под нозете ви.
 
Как се саботират останалите в зодиака, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

11

преди 1 месец

Мбуааа ххаахахаха ахаха! Баси идиoтите сте.

5

Анонимен

преди 1 месец

Глупости. При това пълни.

4

зодии

преди 1 месец

Не сме зодии