Снимка: БГНЕС

Сериалът "Сексът и градът" започва през 1998 година и бързо променя телевизията. Приет като феномен за своето време, той приковава публиката към малкия екран в продължение на 6 години, след което успява да спечели и киноманите с два филма – през 2008-а и 2010 година.

Сюжетът проследява ежедневието на четири жени, живеещи в Ню Йорк, и се базира на едноименния роман от Кандис Бушнел. В главните роли влизат Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Ким Катрал (Саманта Джоунс), Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс). В продължение на 94 епизода публиката плаче, смее се, ядосва се и преживява всяка една емоция заедно с четирите дами. Именно затова не беше изненада, че вълнението около възраждането на сагата беше огромно.
 
След години на безпочвени слухове и съкрушени фенски надежди, Сара Джесика Паркър зарадва почитателите, когато през януари тази година обяви, че ще има нови епизоди на „Сексът и градът“. Те ще бъдат само 10, а дом отново ще им бъде HBO. Името на сериала също е сменено, като този път ще се казва „Просто така“. Заклетите фенове на поредицата бързо ще си спомнят, че тези думи често са изричани от самата Кари Брадшоу и не е изненада, че са избрани за заглавие.
 
"Не мога да не се запитам... къде ли са те сега", написа Паркър в социалните мрежи под тийзър на новите епизоди. Синтия Никсън веднага отговори и написа в своя профил „Аз, ти, Ню Йорк... всичко е възможно“. Кристин Дейвис също се включи и в стил Шарлот заяви "Всичко е възможно... Ще се срещнем там!".
 
От януари насам феновете постоянно търсят подробности и допълнителна информация за „Просто така“. Какво ще правят дамите през 2021 година? Кой ще се завърне на екран? Кой ще липсва? И тъй като снимките започват само след няколко дни в Ню Йорк, завесата беше леко повдигната.
 
Ето какво знаем за новите епизоди в стил „Сексът и градът“, но с друго име:
 
Кой играе и кой отпада?
 
Когато „Просто така“ беше потвърден през януари, стана ясно, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще влязат в познатите ни роли на Кари, Миранда и Шарлот. Продуцентът Майкъл Патрик Кинг също се завръща в проекта.
 
Още за специалния епизод ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase