Снимка: БГНЕС

Сериалът "Сексът и градът" започва през 1998 година и бързо променя телевизията. Приет като феномен за своето време, той приковава публиката към малкия екран в продължение на 6 години, след което успява да спечели и киноманите с два филма – през 2008-а и 2010 година.

Сюжетът проследява ежедневието на четири жени, живеещи в Ню Йорк, и се базира на едноименния роман от Кандис Бушнел. В главните роли влизат Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Ким Катрал (Саманта Джоунс), Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс). В продължение на 94 епизода публиката плаче, смее се, ядосва се и преживява всяка една емоция заедно с четирите дами. Именно затова не беше изненада, че вълнението около възраждането на сагата беше огромно.
 
След години на безпочвени слухове и съкрушени фенски надежди, Сара Джесика Паркър зарадва почитателите, когато през януари тази година обяви, че ще има нови епизоди на „Сексът и градът“. Те ще бъдат само 10, а дом отново ще им бъде HBO. Името на сериала също е сменено, като този път ще се казва „Просто така“. Заклетите фенове на поредицата бързо ще си спомнят, че тези думи често са изричани от самата Кари Брадшоу и не е изненада, че са избрани за заглавие.
 
"Не мога да не се запитам... къде ли са те сега", написа Паркър в социалните мрежи под тийзър на новите епизоди. Синтия Никсън веднага отговори и написа в своя профил „Аз, ти, Ню Йорк... всичко е възможно“. Кристин Дейвис също се включи и в стил Шарлот заяви "Всичко е възможно... Ще се срещнем там!".
 
От януари насам феновете постоянно търсят подробности и допълнителна информация за „Просто така“. Какво ще правят дамите през 2021 година? Кой ще се завърне на екран? Кой ще липсва? И тъй като снимките започват само след няколко дни в Ню Йорк, завесата беше леко повдигната.
 
Ето какво знаем за новите епизоди в стил „Сексът и градът“, но с друго име:
 
Кой играе и кой отпада?
 
Когато „Просто така“ беше потвърден през януари, стана ясно, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще влязат в познатите ни роли на Кари, Миранда и Шарлот. Продуцентът Майкъл Патрик Кинг също се завръща в проекта.
 
Още за специалния епизод ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

15

Иван

преди 11 месеца

За филмовите сериали се ориентирам само по впечатленията на близки и познати, никога не съм ги гледал . Май не съм изпуснал много, да не кажа нищо.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Такава меланхолия лъха от престарелите приятели, които няма, как да бъдат актуални сега, камо ли предъртели лелки, нищещи интимни проблеми. Само ще си развалим хубавите спомени.

13

Професора

преди 11 месеца

Моля ви ,спестете ми гледането на Сара Паркър си другите грозотии ,които бяха пример за младите ,за това станаха от *** нагоре.