Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни беше излъчен подкастът на американския актьор Дакс Шепърд с гост принц Хари. В интервю с водещия херцогът на Съсекс направи няколко скандални признания. По-специално той каза, че целият му живот в Бъкингамския дворец прилича на "Шоуто на Труман" - филм, чийто главен герой е под денонощно наблюдение на камери и милиони зрители.

Също така, херцогът на Съсекс се оплака от методите на обучение в кралското семейство.
 
"Това е работа, нали? Усмихвайте се и търпете. Бях на около двадесет години, когато си помислих, че не искам такава работа и не искам да бъда тук. Не искам да правя това. Вижте какво направиха с майка ми. Как мога да живея, да се оженя и да създам семейство, след като знам, че това може да се повтори“, откровено каза Хари, намеквайки, че кралският протокол в кралското семейство е поставен над личните интереси.
 
Кралският експерт Камила Томини коментира противоречивите изказвания на херцога на Съсекс, упреквайки го, че мисли единствено за собственото си емоционално състояние и не се интересува от психичното здраве на баща си – принц Чарлз и на баба си – Елизабет II.
 
"Разбира се, Хари има право да сподели своята история, но трябва да разбере, че има известна степен на експлоатация от страна на телевизиите".
 
Още за принц Хари и отношенията му с неговия баща, ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase