Снимка: istock

Продукти:

1 л олио за пържене
125 г брашно
225 мл бира
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
4 глави лук, нарязани на колелца
Приготвяне:
 
В голям дълбок тиган или тенджера загрейте олиото за пържене на средна към висока температура. В малка купа смесете брашното, бирата, солта и пипера. Разбъркайте до получаване на гладка смес. Нарежете обеления лук на големи кръгове така, че да не се разпада. Потопете всеки резен в сместа и прехвърлете в сгорещената мазнина. Пържете до златисто. След като извадите кръгчетата от мазнината, поставете ги върху хартия да се отцедят.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase