Снимка: istock

 Продукти:

170 мл кокосово мляко
300 г черен шоколад
1 супена лъжица течна ванилия
1 малка щипка сол
Неподсладено какао за овалване
Пудра захар за овалване
 
Приготвяне:
 
Разтопете шоколада на водна баня, като разбърквате постоянно, докато стане гладка смес. След като шоколадът е напълно разтопен го свалете от котлона. Добавете кокосовото мляко, ванилията и солта. Разбъркайте много добре, докато се смесят изцяло. Сложете в хладилника за около 2 часа. Извадете сместа от хладилника. С ръце оформете топчета. Оваляйте ги в какао и пудра захар. Отново ги охладете преди да ги сервирате.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase