БГНЕС; Джулиан Мур

Не е тайна, че много знаменитости, преследвайки вечната младост и красота, понякога изглежда пренебрегват някои граници. Сред звездите обаче има и такива, които се противопоставят на пластичната хирургия, не се страхуват от стареенето и приемат възрастта си като я оставят на естествената ѝ красота.
Ето няколко звезди, които могат да се похвалят с перфектна визия и без да са използвали услугите на пластичната хирургия.

Шарън Стоун

Звездата си остава все така привлекателна и загадъчна като в „Първичен инстинкт“ (1992) на Пол Верховен. Филмът направи Шарън Стоун една от най-секси актрисите в Холивуд. Сега в интервю тя признава, че никога не е използвала услугите на пластичните хирурзи и вместо това предпочита да тренира редовно с треньор и да използва обикновени кремове. Една от последните творби на Стоун беше участието в поредицата на Паоло Сорентино „Новият папа“ (2019).

Джулиан Мур

Любимата и талантлива актриса на Холивуд, която не се страхува да се пробва в различни роли, твърди, че остаряването изобщо не я притеснява и предпочита да отделя време за работа, йога или кардиотренировки. Изглежда, че този начин на живот определено помага на актрисата, защото в последните си филми тя изглежда невероятно. Можете да си припомните филма „След сватбата“ (2019), в който Джулиан изигра ролята на властния мениджър на компания за милиони долари.

Джоди Фостър

Носителка на две награди „Оскар“ за най-добра актриса. Много зрители обичат Джоди Фостър за ролята ѝ на безстрашната и професионална агентка на ФБР от „Мълчанието на агнетата“ (1990), която не се страхува да води психологическа битка с ужасяващ престъпник. Сега актрисата се опитва да се бори с обществото, което налага стандарти за красота, и не се страхува от бръчки по лицето си.

Разберете кои са другите красиви и известни дами, които не се изкушиха от пластичната хирургия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase