Снимка: БГНЕС

Феновете на „Приятели“ може вече да отварят шампанското, тъй като новините за тях са страхотни. Преди дни Дейвид Шуимър заяви, че снимките на специалния епизод на сериала най-накрая ще започнат, след като бяха отменяни на няколко пъти заради пандемията.

На 2 април, Шуимър, който игра ролята на Рос Гелър в продължение на 10 години, гостува виртуално в шоуто на Греъм Нортън и сподели няколко детайла от подготовката и заснемането. Той разкри, че заминава за Лос Анджелис само след няколко часа и ще се види с останалите членове на Великолепната шесторка. Освен Шуимър, в десетте сезона на „Приятели“, играха още Мат Лебланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби) и Дженифър Анистън (Рейчъл).

„След това гостуване заминавам за Лос Анджелис. Ще започнем снимките следващата седмица, затова ще се кача на самолет след няколко часа и ще се видя с всички за първи път от много дълго време“, каза Дейвид на 2 април. Попитан относно сценария и дали отново ще влезе в ролята на Рос, той отговори, че всеки един от шестимата ще бъде себе си, а не своя персонаж. „Аз ще бъда Дейвид. Нямаме сценарий. Ще бъдем истински хора“, добави актьорът.

Това може да е малко разочароващо за феновете на „Приятели“, тъй като повечето от тях очакваха да има няколко скеча, които да ги накарат да се усмихнат в тези тежки времена. За да им вдъхне надежда, Шуимър сподели, че екипът подготвя специална изненада и е възможно да има нещо, което да ни върне 20 години назад, когато сериалът владееше екрана.

Още за снимките на специалния епизод на „Приятели“ четете в Tialoto.bg!

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase