Снимка: БГНЕС,архив

Лидерът на партия „Глас народен“ Светльо Витков се обърна към шоумена Слави Трифонов, чиято партия „Има такъв народ“ стана втора на парламентарните избори, с въпроса кога ще излезе с позиция.

Още по темата

“Уважаеми Слави, за 10 избора... за пръв път виждам победител да се крие. И не ми казвай, че е съмнение за Ковид. Не е сериозно. Съмнението вече е за страх!“, написа певецът в социалната мрежа Facebook.

„Да не излезеш и да поздравиш тези 500 000 българи, които са гласували за теб... Да не излезеш и да кажеш какво ще правиш трети ден... Нали имаш експерти? Нали имаш екип? Давай!Нали искаше да катурнеш статуквото! Ето, имаш най-голямата победа в новата история на България срещу това статукво“, посочва още Витков.

„Къде си, пич? Сега е момента? Покажи, че имаш топки.Лично ще ти се извиня и ще кажа, че не съм бил прав!
Иначе ще бъде: “Казвах ли ви!”. Аре, давай! Или Тошко ще управлява от твое име-с пълномощно, а ти ще си вкъщи и в студиото? Пич, не е сериозно“, допълва той.

 

Коментари Напиши коментар

555

Алекс

преди 9 месеца

Почитателите на Славчо, които още не са осъзнали, че не са на концерт, засега все още се радват. Когато много скоро осъзнаят, че от този главунгер им зависи дали ще има кой да ги лекува, дали ще имат пет лева да си платят тока и дали ще ги пусат и до Сърбия с виза, ще изтрезнеят и вероятно по-интелигетните от тях ще се сетят, че сами са си го направили. И на нас ни го натресоха тоя ***, който няма идея, какво е политика.

554

Ха ха!!!

преди 9 месеца

Светльо, ами къде си ти бе 'пич'? Нали и ти си кандидат??? Питай себе си не другите!

553

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя на какъв се прави, иска медийно внимание май, стой си мирен тъпчо, не се меси дето не ти е работа