IStockphoto

След като вържем мартеници на ръцете, започваме да мислим за пролетта. Изваждаме по-тънките дрехи, оглеждаме се за нови тоалети за сезона и смятаме, че щом слънцето се покаже температурите ще бъдат изключително високи. Да, ама не. Пролетта е един от сезоните, в които времето се променя за часове и дори сутринта да излезете с нещо тънко, това не означава, че вечерта няма да ви е студено с него. Един ден се нуждаем от любимите си тениски, докато на другия трябва отново да вадим пуловерите, които сме сложили назад в гардероба.

Именно затова търсим най-добрия начин, по който да се справим с непредсказуемите настроения на пролетта. Едно от популярните решения за тази година е да се фокусираме върху правилното пролетно яке, което може да ни защити от студа, но в същото време и да е подходящо за по-високите температури.
 
Вместо да залагаме на тежки модели, сега е моментът да обърнем внимание на по-леките материи като дънковите или кожата и да опитаме да включим блейзърите в гардероба си. Всички те ще бъдат подходящи за дните с над 20-градусови температури, които обаче ни изненадват с ветровити вечери.
 
Ако все още не сте сигурни какво пролетно яке ще отговаря най-добре на вашия стил, ви предлагаме няколко интересни вдъхновения и съвети как да ги съчетаете с останалите си дрехи.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ОНЛАЙН БУТИК МЕХА И КОЖИ 24/7 (@furs_shop_kharkov)

Кожено яке
 
Коженото яке е задължително за пролетния и есенния сезон. То е класиката, която никога не излиза от мода и винаги има с какво да я съчетаете. Може да го комбинирате с любимите си дънки или пък да го облечете върху стилна рокля. Завършете стила си с обувки или ботуши на ниска платформа.
 
Още за тенденциите при якетата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase