Pixabay

Ако и вие, подобно на много любители на модата, използвате социалните мрежи като инструмент, за да останете в крак с най-новите тенденции, вероятно сте забелязали няколко цветни, големи пръстена на ръката на известните личности или инфлуенсърите. Тези странно-сладки аксесоари, които наподобяват детски играчки, определено ни връщат към 90-те години. Пръстените станаха изключително популярни през последните месеци, след като се появиха върху ръцете на известни личности като Бела Хадид, Дуа Липа и Майли Сайръс.

Мехурените пръстени, както много хора започнаха да ги наричат, са големи и лъскави, превръщайки се в основна тенденция при бижутата за 2021 година. И независимо дали предпочитате пластмаса или емайл, да ги комбинирате или да ги носите поотделно, трябва незабавно да се сдобиете с такъв модел. Тези радостни малки добавки към облеклото ви, които често се предлагат на достъпни цени, без съмнение ще повишат настроението ви и ще вдъхнат живот дори на най-обикновените ви пролетни и летни ансамбли.
 
Вижте как може да носите големите пръстени:
 
Като звезда
 
Освен че пръстенът се забелязва върху ръцете на актриси, артисти и дори модели, тази тенденция е любима и на модните инфлуенсъри, които се подвизават в социалните платформи като Instagram и TikTok.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Melanie (@overglowedit)

Покажете личен стил
 
Много от тези мехурени пръстени включват украшения и бижута, което означава, че имате възможност да направите тази тенденция изцяло във ваш стил. Инвестирайте във вариант с монограм, такъв с усмивка или друг забавен детайл, който изразява вашата вътрешна красота.
 
Още за най-актуалните пръстени ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase