Всеки астрологичен знак се държи различно в онлайн среда. Това включва и поведението и общуването му с противоположния пол. В днешно време представителите на някои зодии наистина вярват, че могат да намерят своята постоянна половинка в интернет и често започват флиртовете си именно там. Хората от други зодии пък обичат да флиртуват онлайн, без да очакват нещо сериозно. Всеки зодиакален знак си има своите личностни черти, които имат отношение към неговия флиртаджийски стил в социалните мрежи или в приложенията за онлайн запознанства.

Ето и повече по темата:

Овен: Този, който ще проучи из основи вашия профил

Управляван от Марс, планетата на действията и конфликтите, Овенът няма да има нищо против да започне онлайн флирт, макар да предпочита общуването очи в очи много повече. Възможно е Овенът да се държи доста директно, отворено и нахакано да задава по-пикантни, дори неудобни въпроси на човека, с когото флиртува в социалните мрежи. Освен това Овенът изследва из основи всички онлайн профили на човека, който е привлякъл интереса му.

Телец: Този, който е готов за дълги и задълбочени разговори

Телците са тези, които ще създадат своя перфектен онлайн профил, като в него ще разкрият достатъчно добре какви са ценностите и разбиранията им. Те вероятно ще демонстрират, че ценят комфорта и че очакват проява на уважение от другата страна. С други думи те няма да си губят времето в онлайн флирт с човек, който не им изглежда надежден още от самото начало. Иначе те са фокусирани и винаги готови за смислени и задълбочени виртуални разговори.

Близнаци: Този, който е най-активен с онлайн флиртовете

Близнаците обичат новите, вълнуващи преживявания и модерните технологии, а флиртът в социалните медии никак не им е чужд. Те обожават всяка форма на общуване и са отворени за онлайн запознанства винаги. Близнаците обаче са склонни да се разсейват лесно и е възможно рязко да прекратят комуникацията си в интернет, ако разговорът стане по-банален и скучен. Пък и никога не се знае с колко човека флиртуват онлайн по едно и също време.

Рак: Този, който в началото пази дистанция

Човекът от този знак най-вероятно ще качи в профилите си в социалните медии всякакви снимки, с които да покаже, че обича деца и домашни любимци. Ракът по принцип е чувствителен и грижовен човек, но в началото е труден за опознаване дори онлайн, защото се крие зад твърда и леко мрачна черупка. Освен това е леко стеснителен и обран в комуникацията. Затова, ако флиртувате с Рак в социалните медии – дайте му време и шанс да ви се разкрие. Ще видите, че си е заслужавало.

Лъв: Този с най-хубавите снимки в профила си

Хората от този знак притежават онлайн профилите с най-впечатляващи снимки. Вероятно ще видите доста селфита в огледалото. Чрез тях Лъвът иска да покаже царствения си външен вид, огромния си приятелски кръг, любимите си места и неща за вършене, рисувайки един изключително красив портрет на живота си. Лъвът обича да се хвали и това важи и за стила му на онлайн флиртуване. Ако сте готови да се примирите с това в началото – после няма да съжалявате.

Дева: Този, който ще ви анализира

Девите изглеждат стриктни и спретнати дори и в своите онлайн профили. В допълнение към снимките им за здравословно хранене, те вероятно ще публикуват и такива за процъфтяващия си бизнес, на подредения си дом или мотивиращи цитати на известни мислители. Девите анализират всичко в живота си и това личи в стила им на онлайн флиртуване. Те ще искат да научат доста за вас преди да са готови да излязат на реална среща. Освен това винаги ще изискват перфектна точност. Освен това Девата ще очаква перфектен правопис в онлайн общуването.


За другите зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase