Снимка: БГНЕС

Общ преглед
Московските правоохранителни органи съобщиха, че съпругата на задържания блогър Алексей Навални, Юлия, е освободена от полицията, предаде ТАСС.
Още по темата
Юлия Навална беше освободена, без да й бъде съставен протокол, каза източник от полицията.

Съпругата на Навални беше задържана за участие в незаконна масова демонстрация на Пушкинския площад в центъра на руската столица.

По най-нови данни на неправителствената мониторингова организация "ОВД-Инфо", цитирани от Ройтерс, при протестите в подкрепа на Навални в страната са арестувани 2501 души, в това число 945 в Москва.

Протести в подкрепа на опозиционера имаше и в редица европейски градове, включително у нас пред руското посолство в София.

(БТА)
 

Коментари Напиши коментар

113

Анонимен

преди 1 месец

Блогър!? Ха-ха....Навални ще събори Кървавия Пигмей,който напълни гащите в Бункера. Добре, че е Тиквата ,та го подкрепя с по няколко милиарда...

112

Nona

преди 1 месец

Кой е СЕРГЕЙ Навални?!?
Нещо съм изпуснала ли или джурналята не са си взели дозата?

111

полуанонимен

преди 1 месец

Обаче уникални сте! От 2 месеца пишете по поръчка и така и не научихте името на берлинския пациент. Аликсей а не Сергей се казва. Толкот тъпи ли сте или това е някъкъв нов медиен шмекер измислен от шефовете в Лангли за варастване на вниманието.У нас никой не се интересува от водевила Навални,който и в Русия има 2-3% подръжка.Явно системата е следната: Пишете го Сергей барем някой се заинтересува а брат ли има тоя или сестра.