БГНЕС

Странно, но неоспоримо явление е, че щом сезоните се сменят, цялата мода веднага влиза само в един нюанс – черен. Логистиката му има смисъл – дрехите ни по-лесно се съчетават, ако всички те са в един цвят, но това със сигурност изсмуква радостта от създаването на разнообразен тоалет всяка сутрин. В тези невдъхновяващи времена понякога е полезно да погледнем към онези места, които успяват да избегнат традиционната зима и се наслаждават на положителни температури.

Преди няколко дни, в слънчев Лос Анджелис, Анджелина Джоли ни даде урок по лесно обличане, който всъщност можем да опитаме у дома, тъй като при нас температурите са далеч от 23 градуса. Актрисата заложи на кремаво бяла рокля с дълги ръкави, бяла чанта на Dior Montaigne и бели сандали на Fendi. Този стил обувки бяхме го забравили през последните хладни месеци. Това, което ни хареса в стила на Джоли е, че тя ни напомни колко хубаво е да се носят светли дрехи, дори по време на зимата.
 
Както при изцяло черните ансамбли, изграждането на външен вид с дрехи в кремави и бели тонове може да отнеме съвсем малко време. Сръчността и широките познания по стил, необходими за съчетаването на цветове и шарки, може да бъдат премахнати с избора на парчета от едни и същи нюанси. Към тях може да добавите съвсем малко аксесоари, които да придадат на визията ви завършен вид.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Broken (@angelinajoliee_e)

Още за стила на Анджелина Джоли за пазаруване, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase