Снимка: БГНЕС

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова честити Рождество на последователите си в Инстаграм с коледна снимка, на която позира с дъщеричката си.

На фотографията Ангелкова носи красива синя рокля, а някои от коментиращите по-долу я определят като "топ модел".

През септември Ангелкова се появи в Народното събрание с чисто нова визия, която веднага направи впечатление на колегите й.
 
Далеч от първата линия на проблемите в туризма Ангелкова е използвала времето си да се подложи на корекции, които доведоха до пълната й промяна. Тя коригира носа си, а по-наблюдателните твърдят, че е придала обем и на устните си.

Ето какво пожелание отправи Николина Ангелкова:

"Честито Рождество Христово! Желая от сърце тези коледни празници да положат началото на една година, в която здравето, щастието, любовта и късметът са наши спътници. Нека в тези светли дни се обърнем към близките си хора и да им покажем колко ги обичаме и колко са важни за нас. Нека не забравяме, че ако искаме, можем да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – добро дело, топъл жест или просто усмивка! Изпращаме една трудна година, но само когато сме заедно и сплотени, можем да преодолеем предизвикателствата. Бъдете здрави и нека Божият син ни закриля!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Angelkova (@angelkova.nikolina)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase