Pixabay

Празниците надничат зад ъгъла. И докато големите събирания с приятели и роднини ще са в по-малък състав или ще отсъстват тази година, не подценявайте многото онлайн срещи, за които може да получите покани съвсем скоро.

Празничните тоалети тази година може да останат в гардеробите, но прическите ни трябва да бъдат в крак с модата. Все пак, онлайн срещите ни позволяват да покажем само тази част от визията си, така че тя трябва да е най-добре направена. И тъй като годината беше достатъчно напрегната за душите ни, нека поне пощадим косата си, като оставим горещите уреди настрана и изпробваме няколко стила, които могат да бъдат получени без никаква топлина.
 
Този път обръщаме внимание на къдравата коса, която много хора изправят за празниците. Сега обаче е време да се насладите на естествената си дължина и текстура, като заложите само на няколко важни аксесоара. Приберете машите, пресите и сешоарите и извадете фибите, ластиците и шнолите.
 
Ето как да си направите лесни празнични прически
 
1. Къдрици настрана
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от HairFlair (@hairflaircom)

Тази прическа изглежда супер трудна, но за ваш късмет, не е. Просто започнете с измиване на косата и прилагане на любимия стайлър. Тук обаче няма да използваме инструменти, а ще заложим на старомодния начин за получаване на перфектна визия. Разделете прясно измитите си къдрици на секции и ги омотайте около ролки за къдрене. След като сте готови, оставете косата да престои една нощ, после премахнете ролките.
 
За да завършите стила, използвайте няколко фиби, за да поставите къдриците си на една страна, след което добавете любимите си аксесоари за коса.

Още идеи за празнични прически с къдрици ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase