Снимка: istock

Продукти:

300 г тъмен шоколад или друг по ваш избор
150 г масло
3 с.л. натурално какао на прах
мед или пудра захар на сладост, ако е необходимо
3 с.л. прясно мляко
крем ликьор – по желание, количеството на вкус
 
Приготвяне:
 
На водна баня разтопете маслото и шоколада. Постепенно добавете към тях меда/захарта, какаото и млякото. Сместа трябва да се хомогенизира, не да завира. Премахнете от огъня и на финала по желание добавете есенция на коняк или крем ликьор. Полейте обилно изстиналия кекс.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

2

...

преди 3 месеца

Е, това е!!! Пратете я на Гордън Рамзи да научи нещо и той.

1

Анонимен

преди 3 месеца

А нещо с тиква няма ли?