Снимка: istock

Продукти:

200 г крема сирене
350 г пудра захар, пресята
500 г шоколад, разтопен
1 и ½ чаени лъжици ванилия
 
Приготвяне:
 
В голяма купа разбийте крема сиренето, докато стане пухкаво. Внимателно добавете към него пудра захарта и разбъркайте отново. Добавете разтопения шоколад и ванилията, разбъркайте много добре, докато се смесят напълно. Охладете в хладилник за 1 час. Оформете малки топки. Оваляйте ги в ядки, шоколадови пръчици, кокос по желание или просто ги оставете така.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

2

Диабет,диабет

преди 1 седмица

диабет, диабет.........
300 гр. пудра захар и 500 гр. шоколад ...хахахахаха.
И да не пропуснете пак да ме блокирате, че мноооооооо ми дреме.

1

Г.Т.

преди 1 седмица

Трюфела е подземно растяща гъба!

Това, което стеописали в рецептата са някакви бонбонки!