БГНЕС

Кои са най-актуалните модели рокли за есен 2020? Ако сте освободили място в гардероба си и търсите нови модни находки, то задължително трябва да се ориентирате в тенденциите и това кои биха отивали най-добре на вашата фигура. Днес ви даваме едно предложение, дошло от Мелания Тръмп, която има перфектна визия и никога не остава незабелязана. 

Първата дама на САЩ, която се изгуби от общественото пространство поради това, че съпругът ѝ имаше коронавирус, обожава роклите тип риза. Залагаща на по-елегантни модели и цветове като каки и кафяво, тя ги съчетава с кожен колан на кръста и любимите ѝ обувки на висок ток. 
 
Носенето на рокля-риза е сполучлив избор както за обикновени, така и за по-специални поводи като например някое официално посещение на Мелания Тръмп. Универсалният модел става както за дами със стройни фигури като нейната, така и за дами, които искат да прикрият недостатъци, защото е по-широк и не описва извивките на тялото. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Melania Trump (@melaniatrump.style) на

 
Г-жа Тръмп е в крак с водещите тенденции и още в началото на лятото я видяхме с няколко различни рокли тип риза. Докато някои са прави, тя предпочита тези с по-широка периферия, но не права, а изрязана под формата на полумесец. 
 
Още за роклите тип риза и стила на Мелания Тръмп четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase