БГНЕС
Какво е общото между София Вергара, Анджелина Джоли и Гал Гадот? Те, заедно с още седем звездни дами, попаднаха в списъка на списание Forbes за най-скъпоплатени актриси в Холивуд. Изданието публикува класацията на 2 октомври, разкривайки какви суми са прибрали жените в топ 10 за периода юни 2019-юни 2020 година.
 
През тези 12 месеца е имало огромни промени в списъка, като общият приход на 10-те актриси е спаднал с почти 20%. Според Forbes, това се дължи на продължаващата пандемия от коронавирус, която спря продукциите както на филмите, така и на телевизионните проекти. Името, което липсва, е това на Скарлет Йохансон, която всяка година попада в класацията. Тази година обаче филмът ѝ „Black Widow“ беше покосен от здравната криза и попречи на актрисата да се добере до топ 10.
 
На върха е София Вергара, която е най-скъпоплатената телевизионна актриса през последното десетилетие. С участието си в „Модерно семейство“ тя успява да заплени зрителите и да се превърне в една от най-желаните дами. Именно затова Вергара е провъзгласена и за номер 1 сред своите колежки.
 
Ето и целия списък:
 
1. София Вергара – през периода юни 2019-юни 2020 година актрисата е спечелила 43 млн. долара. Според списание Forbes, голяма част от сумата идва и от участието ѝ в предаването „Америка търси талант“, където звездата се подвизава като съдия. Освен това, тя има още няколко рекламни договора, както и линия дънки с една от най-големите търговски вериги в САЩ.
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara) на

 
2. Анджелина Джоли – бившата съпруга на Брад Пит се сдоби с 35,5 млн. долара за последните 12 месеца. Повечето от тях са благодарение на играта ѝ във втората част на „Господарката на злото“, както и в „Come Away“, който е вдъхновен от „Алиса в Страната на чудесата“. 
 
Кои други актриси попадат в класацията вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase