Снимка: istock

Продукти:

600 г кайма смес
1 яйце
1 малка глава лук
6-7 кисели краставички
1 стрита скилидка чесън
няколко стръка магданоз
1/2 ч.л. чубрица
сол, черен пипер на вкус
1-2 люти чушки по желание
няколко филийки хляб
 
Приготвяне:
 
Сложете каймата в купа. Прибавете нарязания на ситно лук, магданоз, киселите краставички, яйцето и подправките. Разбъркайте всичко добре. Намажете филийките с плътен слой кайма, подредете ги в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase