Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви месечен хороскоп за септември 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева
 
Овен
 
Марс, вашата планета-управител след първата десетдневка на септември ще навлезе в ретроградно движение. Още няколко дни след това в ретроградност ще са шест планети едновременно, което е ясен и недвусмислен знак за тактиката, която трябва да следвате, а тя е да не бързате. Придържайте се към познатата и рутинна работа. Не се хвърляйте към нови проекти само от единия ентусиазъм без да сте ги обмислили в подробности. Направите ли го, ще станете заложници на собствените си грешки. По отношение на финансите е желателно да се ориентирате към разумни разходи. Трудно ще наваксате загубите, ако прекалите. Личният живот няма да ви изненада с нищо. Даже необвързаните ще предпочетат да запазят статуса си такъв, какъвто е.
 
Телец
 
Представителите на вашия знак са точно хората, които най`не обичат да бързат и през септември ще са много доволни, защото обстоятелствата няма ги принуждават да правят нещо, което не искат. Ще получат резултати от свършената до момента работа и то в материален еквивалент, а както се знае девизът на Телеца е „аз притежавам“, така че едва ли ще имат повод за оплакване. Безпредметно е да си поставяте амбициозни цели. Условията няма да са подходящи за реализацията им. Правете онова, което знаете и ще получите онова, което очаквате. Обмисляйте много внимателно предложенията за нова работа и не давайте съгласие, ако единствената екстра е по-високата заплата. Голяма част от останалите условия ще са неудовлетворителни. Новата любовна връзка, колкото и вълнуваща да ви изглежда ще е неустойчива и кратка. Помислете дали си заслужава да инвестирате емоции буквално в нищото.

Близнаци
 
Трудностите се преодоляват по-лесно, ако сте готови за тях и ги очаквате. Имайте си едно на ум и запазете спокойствие в критични моменти. Решенията, взети разумно и без излишни емоции в повечето случаи се оказват правилни. Заемете се първоначално с недовършените проекти, които се е наложило да прекратите по обективни причини и преценете дали е възможно да напреднете с тях. След това подредете останалите по важност. Вероятно ще настъпи някакво разместване в приоритетите. Търсете начин за получаване на равномерни, макар и не особено големи, но сигурни приходи, а не за „бързо забогатяване“. Личните отношения често ще стигат до висок градус на напрежение. Мислете как да „успокоите топката“, а не как да се „измъкнете невредими от битката“.
 
Рак
 
Бурните емоции обикновено са най-големият ви враг. Един от начините за овладяването им е да се натоварите с толкова много работа, че да не ви остава време да мислите за преживявания. Започнете месеца с „пълна програма“. Опитайте се да довършите изостаналото и да стартирате плавно новите проекти. Да комбинирате заниманията си така, че да не си пречат. Резултатите ще са видими, ще ви зарадват и ще омекотят впечатлението от неприятностите, които понякога са неизбежни. Не се ангажирайте с чужди грешки, за да не се натоварите с чужди отговорности. Използвайте допълнителните парични постъпления за пълно или частично изплащане на съществуващите задължения. Търсачите на нова любов трябва да знаят, че тя е съвсем близо около тях. Само трябва да се огледат и да я разпознаят.

Лъв
 
Новостите ще са свързани предимно с бизнеса, професионалните ви позиции и деловите взаимоотношения. Ще стабилизирате позициите и ще разширите влиянието си. Целенасочено се старайте да пресичате конфликтите с колегите още в самия им зародиш. Така ще си осигурите сътрудници вместо да ги превърнете във врагове. Няма да разполагате с подходящи условия за реализация на всичките си замисли. Отделете най-съществените и се занимавайте само с тях. Напредъкът, дори и минимален, ще е по-стимулиращ от „тъпкането“ на едно място. Финансовият ви статус ще е без промяна, ако се въздържате от „царствени“ прояви на щедрост. Не е желателно да участвате в благотворителни акции. Деловите отношения ще са доста плодотворни, за разлика от личните, които ще са по-скоро мрачни. Не лишавайте семейството от внимание, а ако все още нямате семейство не се опитвайте да оформите дългосрочни отношения през този месец.

Какво да очакват останалите зодии през следващите дни, четете в Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase