Снимка: БГНЕС
fallback

„Под надзора на прокуратурата продължават проверките в гр. Дупница от МВР и всички контролни органи на “бизнесите" на обв. Капланов и лица, свързани с т.нар. “братя Галеви”. Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на града“.

Oще по темата

Това написа главният прокурор Иван Гешев в Twitter.

Мащабно претърсване започна вчера в Дупница за издирване на изчезналият Янек Миланов, който е в неизвестност от 31 юли. "Претърсването ще продължи няколко дни", каза главният прокурор Иван Гешев, който наблюдава акцията по издирването на Янек Миланов.

Полицаи със следови кучета претърсват метър по метър терен до бившето летище край Дупница.

Вчера районният съд в Дупница пусна под домашен арест Васил Капланов-Каплата, обвинен в незаконно държане на 115 патрона.

Задържана бе и бившата му съпруга - Петя Николова, като според полицията задържането й било във връзка с разследването за отвличане. Тази сутрин тя е била освободена от ареста.
 

Под надзора на прокуратурата продължават проверките в гр. Дупница от МВР и всички контролни органи на “бизнесите" на обв. Капланов и лица, свързани с т.нар. “братя Галеви”. Ще направим всичко необходимо за спокойствието на жителите на града.

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) August 29, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

ЕЛЕНА

преди 4 години

Чест и благодарности господин Гешев, най-ефективиният и сериозен главен прокурор , който сме имали ! Единствен взе ефентивни мерки срещу чумата наречена 'ало измами', битова престъпност и вкара най-големите мафиоти в затвора, няма трезо мислещ човек, който да не го харесва, само мафиотите и техните протежете ! Продължавайте с добрата работа, господин Гешев ! Цяла България е с Вас ! Бог да Ви благослови !!!

124

Q7 с дистанционно

преди 4 години

Много ясно. Започнаха да обръщат палачинката.То цялата акция беше фарс... търсят Янек по някакви слухове и пратили 300 полицая да мерят нивите...Няма ли звено за набиране на оперативно интересна информация или нещо такова... най-вероятно ще успеят да го открият само по данни от телефона му.Ама или са успели и не искат да го направят, или не им се занимава и само плакнат очите на хората, като гонят Братя Галеви, които са уж бежанци, ама може и да си седят около Дупница и да плащат на МВР.

123

България на кръстопъ

преди 4 години

Ако на 2 Септември пучът не успее, Радев облича раираната униформа.2 Септември ще остане в историята на България.Аз мисля че народът няма да допусне разни мутри да вилнеят отново по бащини ни дворове.

fallback