Снимка: istock

Продукти:

За форма с размери 22x30 см
2-3 пакета бисквити по ваш избор
1 пакет ванилов пудинг без варене
400 мл течна сметана за разбиване
За глазурата с шоколада:
400 г шоколад
300 мл течна сметана
 
Приготвяне:
 
Започнете да потапяте една по една бисквитите в млякото и да ги подреждате в тавата. След като първият ред е готов, може да го намажете с крема, който се приготвя като комбинирате млякото с пудинга. Отделно разбийте до пухкавост сметаната и я комбинирайте с пудинга. След това подредете втори ред, като отново потапяте бисквитите в млякото и намажете с крем. Последният ред на тортата трябва да е само с крем. На водна баня разтопете шоколада, заедно със сметаната. Когато се получи гладък крем и е леко охладен, може да намажете тортата, след което я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

3

Къде е млякото в рец

преди 9 месеца

При кравата ли требе да бегаме

2

Анонимен

преди 9 месеца

Яжте тортички и след това се чудете защо тежите по 200кг и защо приличате на ходещи пингвини от телесата си.

1

Дедо Пенс

преди 9 месеца

Откъде пари за бисквити,бе чедо ! С 225 € пенция???!!!