IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 20-26 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Поредица събития ще ви подскажат как ще протече развитието на бъдещите ви проекти. Старайте се да забелязвате знаковите подробности и да ги използвате за изграждане на правилна тактика. В началото на седмицата ориентирайте усилията си към професионалните задачи и бизнеса. За уреждане на лични отношения подходящи са последните дни от периода. Тогава интуицията ви ще е по-силна и основателно можете да ѝ се доверите. За покупки от всякакъв калибър са подходящи дните след четвъртък и то при условие, че харчите обмислено. Не прекалявайте с разходите, дори да разполагате с достатъчно средства. Най-взискателни бъдете към претенциите за придобивки на децата си. Те със сигурност ще се опитат да прекаляват.
 
Телец
 
Заетостта ви ще е в рамките на обичайното, а дали ще разполагате с лично време зависи от организацията ви на работа. Ще се справите много по-добре, ако се придържате към собствените си разбирания и по възможност не разчитате на чужда намеса. Най-вредни ще са съветите, които не сте търсили. Бъдете внимателни, това може да са внушения, целящи да ви манипулират. Емоциите в по-голямата си част ще са положителни. С леки елементи на неразбирателство може да се наложи да се справяте на работното място. Не разчитайте на допълнителни приходи, няма да ги получите. Ограничете разходите и преценявайте критично дали да започвате нови проекти. Реагирайте гъвкаво на променящите се обстоятелства.

Близнаци
 
Едва ли ще се наложи да преодолявате някакви сериозни затруднения, но пък и за размотаване нагоре-надолу няма да имате възможност. Довършвайте започнатото и не се захващайте с няколко неща едновременно, ако обстоятелствата (или шефът) не ви принуждават. В повечето случаи работата ви ще е екипна или, ако се занимавате индивидуално, получените от вас резултати ще бъдат елемент от общите усилия. Търсете мнението на по-опитни или по-възрастни партньори, на които имате доверие. С радост ще ви съдействат. Не си търсете причини, с които да оправдаете собствения си мързел, под чиято диктовка сте отложили част от набелязаните занимания. Направите ли го, ще претърпите загуби. Преди да купите каквото и да било разплатете съществуващите към момента задължения.
 
Рак
 
Съвсем лек енергиен спад при излизането на Слънцето от вашия знак. Или по-точно казано, няма да се чувствате достатъчно тонизирани. Това обаче няма да попречи на работата ви, която ще е в границите на предположенията ви. Отношенията ще са спокойни, а контактите – умерени. Единственото, което не е препоръчително да правите през тази седмица е, да не се увличате по любовни авантюри, особено на работното място. Смесите ли служебните отношения с личните, очаквайте неприятности. Не отказвайте помощ на по-възрастни роднини, ако ви помолят. Няма да ви затрудни, а ще усетите задоволство от направеното добро. Що се отнася до финансите, и в тази област не се очакват сериозни промени и сътресения. Минимални допълнителни приходи ще са свързани с командировка. Във ваша полза е да не давате пари назаем. Рано или късно ще ви ги върнат, но с цената на остри разговори и загуба на доверие към приятел.
 
Лъв
 
Започнете седмицата с новите неща, които вече сте обмислили и имате концепция. Нови идеи, нова работа, нова организация, нови знания… и, ако някъде нещо „удари на камък“, не се безпокойте. Ще се намери приятел, който да „бутне едно рамо“. Само не бива да споделяте и да обсъждате намеренията си. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-добре. Не забравяйте, конкурентите също имат свои цели и си ги преследват, така че бъдете предпазливи. След сряда можете да намалите темпото и да съчетавате заниманията според предпочитанията си. Тогава сблъсъците, ако изобщо ги има, ще са на семейна или любовна почва. Непредвидени разходи можете да правите само ако са свързани със здраве или с обучение. За всички останали се придържайте към предварително определения лимит.
 
Какво да очакват останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase