Певицата Маги Джанаварова споделя за своите грехове и ако я следите в социалните мрежи, ще откриете детайли около страстта й да си похапва, но паралелно с това да демонстрира завидна физическа форма. Новият сингъл на певицата, който тя пусна миналата седмица, носи името "Грехове". 
 
"Бях събрала много емоции, опит и случки, които да ме заредят, за да направя това парче. То беше правилното, с което да се завърна", каза в ефира на Bulgaria ON AIR Джанаварова.
 
В клипа участва и доберманът Саша, а Маги споделя, че обожава животните.
 
"Когато човек вземе животно, трябва да знае, че то също има чувства. Когато ти отсъстваш, то започва да става тъжно", отбеляза певицата.
 
Певицата признава, че вероятно има много грехове, но те не са били умишлени.
 
"Част съм от всички изпълнители, които изпитват затруднения. Надявам се сега отново да имаме работа и да можем да упражняваме професиите, които сме си избрали. Страхувам се от първия ден, в който ни затвориха, не спирам да пия витамини, пазя се, доколкото е възможно", каза Маги Джанаварова. 
 
 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

5

Поредната

преди 6 месеца

натрапвана от медиите "суперпевица" ...

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да заповяда довечера на площад да го изпее

3

Анонимен

преди 6 месеца

Аааа така ли, и мега хит ли е тази песен, че като гледам клипа ме е страх да я слушам, понеже засега денят ми върви добре...